Etno domaćinstvo Dragutinović
 

NACIONALNI RESTORAN

ETNO DOMAĆINSTVO DRAGUTINOVIĆ


 Na sredini puta između Podgorice i Danilovgrada nikšićkom magistralom, u divnom ruralnom ambijentu Bandića, u srcu Crne Gore, etno domaćinstvo Dragutinović otvorenih vrata dočekuje ljubitelje domaćeg ambijenta i provjerenih ukusa nacionalne kuhinje.

Autentični ambijent konobe nudi obilje domaćih i stranih pića. U restoranu možete uživati u nacionalnim specijalitetima: pečenju ispod sača, jelima sa roštilja, kačamaku, cicvari, ribljim specijalitetima, raznim salatama i poslasticama.


Sa konobom, restoranom i pivnicom kapaciteta 300 mjesta pružamo usluge


organizovanja svih vrsta proslava i veselja: svadbe, rođendani, krštenja, proslave poslovnih jubileja, koktele i razne događaje sa kompletnom uslugom hrane i pića. 

 

U sklopu objekta posjedujemo dva dvokrevetna apartmana na bazi noćenja sa bogatim tradicionalnim doručkom.


Ako želite da ručate ili večerate u prirodnom ambijentu van gradske vreve, gdje djeca imaju sadržaj za igru dok vi uživate u domaćim specijalitetima ili želite romantični ambijent u vreloj ljetnjoj noći sa etno motivima i bogatom ponudom  antikviteta za ljubitelje starina, ili pak imate razlog za slavlje, nazovite nas i za sve ćemo se domaćinski dogovoriti.

  

  

Telefon za informacije i rezervacije: 00 382 (0) 68 257 505

e-mail:konobalivadamira@gmail.com


Domaćinska kuća – Etno domaćinstvo Dragutinović vam želi dobrodošlicu

 

 

 

 

 

 
 
Magazin Renome | 2014 all rights reserved | powered by InfoBit